piškoti in zasebnost

Upravljavec podatkov

Upravljavec podatkov LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P., Žvirče 45, Žvirče, 8362 Hinje, zbira naslednje osebne podatke uporabnikov za potrebe poslovanja spletne strani www.boben.si : ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnese v obrazec na spletni strani Boben www.boben.si . LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Način in namen obdelave osebnih podatkov
Z uporabo spletne strani www.boben.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil
Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnem mestu www.boben.si . Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletne strani www.boben.si .

Pravice uporabnika
Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P obdeluje, za izbris ali popravke.
LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:
pravico do dostopa do osebnih podatkov,
pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
pravico do izbrisa osebnih podatkov,
pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
pravico do ugovora.
Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P Žvirče 45, Žvirče, 8362 Hinje, ali na elektronski naslov zan@boben.si.
Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

Zagotavljanje varnosti podatkov
Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani boben.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P. bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL. Podatki o plačilni kartici se v zaščiteni kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v strežnik banke.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem
Podatki, ki jih uporabnik zaupa LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P., so zaupni. LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.
Podatki so lahko posredovani:
podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletne strani boben.si (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Paypal, dostavna služba);
pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

Privolitev
Z uporabo spletne strani boben.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji
Na spletnih straneh www.boben.si je ustvarjena povezava do družbenega omrežja (Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube ).

Politika piškotkov
Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta.
Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska spletne strani boben.si dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.
Seznam uporabljenih piškotkov:
Ime piškotka | Veljavnost
form_key | Ko se seja brskanja konča
mage-cache-sessid | Ko se seja brskanja konča
mage-cache-storage | Ko se seja brskanja konča
mage-cache-storage-section-invalidation | Ko se seja brskanja konča
mage-messages | Ko se seja brskanja konča
mage-translation-file-version | Ko se seja brskanja konča
mage-translation-storage | Ko se seja brskanja konča
section_data_ids | Ko se seja brskanja konča
store | 1 leto

Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletni strani boben.si izboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

Kontakt
Upravljavec osebnih podatkov: LESNA GALANTERIJA BOBEN ROBERT S.P., Žvirče 45, Žvirče, 8362 Hinje, zan@boben.si, tel: +386 7 3043206.

Zadnja sprememba: 12.07.2020